е2е4
Ситилинк1 120
 
Атом1 279
 
DNS1 299
 
е2е41 490
 
Logitech Compact Keyboard K280e
Атом4 302
 
DNS4 350
 
Ситилинк4 490
 
е2е44 550
 
Intel Pentium Core G5400 oem
Ситилинк9 650
 
е2е410 300
 
DNS10 699
 
AMD Ryzen 5 2600 box
Ситилинк8 390
 
Атом9 878
 
е2е410 100
 
Intel Core i3 i3-8100 oem
Ситилинк13 990
 
е2е414 300
 
Атом15 295
 
Intel Core i5 i5-7400 oem
Ситилинк19 190
 
е2е419 600
 
DNS20 199
 
Intel Core i5 i5-9600K box
Ситилинк